loading

Bracketi

Instalarea bracketilor in Moldova

Ortodontie este o ramura a medicinei dentare care se ocupa cu indreptarea pozitiei dintilor, corectarea ocluziei (muscaturii) si a rapoartelor dintre cele doua maxilare. Acest lucru se realizeaza cu diferite tipuri de aparate ortodontice, fixe sau mobile.

Ce este aparatul dentar?

Acesta este un dispozitiv care aplica o presiune asupra dintilor pacientului pentru a obtine, in timp, alinierea lor in directia dorita. Durata purtarii unui astfel de dispozitiv este cuprinsa intre 1 si 2 ani si va fi estimata de catre medicul ortodont, in functie de distanta de deplasare a dintilor, de complexitatea situatiei, de varsta fiecarui pacient, precum si de tipul de aparat folosit.

Ce afecțiuni poate trata bracket-uri in Chisinau?

  • Dinții strâmbi sau rotați
  • Ocluzie (mușcătură) incorectă
  • Spații dentare inestetice
  • Aducerea pe arcadă a unor dinți definitivi blocați in os.

Bracketi metalice in Moldova sunt primul aparat ortodontic fix inventat si reprezinta o solutie aleasa de cei mai multi pacienti, chiar si la ora actuala, datorita costului redus si al avantajelor terapeutice pe care le ofera. Bracket-uri din metal sunt potriviți pentru orice tip de anomalie dentară, sunt foarte rezistenți și au un grad sporit de eficiență. 

Bracketi ceramice in Chisinau sunt un aparat dentar fix, aplicat pe dinti printr-o metoda similara cu cel traditional sau metalic. Diferenta este ca braket-uri acestuia sunt realizati din material ceramic, care pot avea chiar nuanta dintilor pacientului. Bracket-uri sunt aplicati pe suprafata exterioara a dintilor cu scopul alinierii rapide si precise a acestora.

Bracketi de safir in Moldova sunt o minune a ortodontiei, este cel mai fizionomic aparat ortodontic. Acesta se aplica  pe exteriorul dinților. Sunt transparente și seamănă cu niște bijuterii. Este o soluție de tratament ortodontic cu adevărat estetică, comparativ cu alte tipuri de aparate dentare fixe. Rezultatele sunt impresionante, datorită caracteristicilor aparatului. 

Instalarea bracket-urilor in Chisinau dureaza in medie 30-45 minute pentru o arcada si este complet nedureros.

Alignere sau gutiere de aliniere reprezintă o alternativă la bracketi, o metodă de tratament ortodontic invizibil. Acestea sunt gutiere făcute dintr-un material transparent, confortabil care au ca scop să deplaseze dinții pozitionați incorect. Purtând aceste gutiere, dinții se vor deplasa treptat și ușor spre direcția corectă. Astfel obțineți zâmbetul pe care îl doriți și nimeni nu va observa. Nu există bracket-uri și nici arcuri care trebuie strânse. Doar mai multe gutiere care se schimbă la 2-3 săptămâni.

Rezultate inainte si dupa tratamentului ortodontic puteti vedea mai jos!

Pe site-ul nostru puteți găsi următoarele servicii:

Clinica stomatologica in Moldova – Helgadent.md

Request a Consult