loading

Coroana dentara

Coroane dentare in Moldova

O coroană dentară este folosită pentru a acoperi sau a „înveli” în întregime un dinte deteriorat. De asemenea, o coroană poate fi plasată deasupra unui implant pentru a oferi o formă și o structură asemănătoare dintelui natural.

Materialele din care se realizează coroane dentare in Chisinau pot fi: Metalo-ceramica sau ceramica pe suport de zirconiu.

Coroane metalo-ceramice in Moldova sunt coroane rezistente, biocompatibile, si sunt adesea folosite pentru a înlocui dinții laterali, care duc sarcina cea mai mare în timpul masticației.

Coroane ceramice pe suport de zirconiu in Chisinau – sunt foarte asemănătoare cu coroana metalo-ceramică, doar că în loc de baza de metal gri, aceasta are o bază din zirconiu alb.

Coroane din zirconiu in Moldova sunt ideale pentru restaurarea tuturor dinților, inclusiv în zona frontală, deoarece sunt estetice și durabile. Zirconiul este un material modern, biocompatibil care oferă proprietăți similare cu cele ale titanului – cel care stă la baza implanturilor dentare.

Pe site-ul nostru puteți găsi următoarele servicii:

Clinica stomatologica in Moldova – Helgadent.md

Request a Consult